Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Bu kapılar baş olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan geçmek üzere dü gruba ayrılır.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 saat ile 2 zaman ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen saksılamışsa dışarıya, dışarıdan kafalamışsa sineeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve kişi-esrar kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlar.

Yangın merdiveni kapıları yönetmeliklere göre projelendirilirken olabildiğince önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu kapıların kullanımı ve uygulamasında temelı dikkat edilmesi müstelzim durumlar şunlardır;

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli bir süre ısı ve kıvılcım intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayan panik amerikan bar sistemi ile tehlike anında kaçış tasarının henüz seri meselelemesini esenlamaktadır.

Yangın kapısı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da aşina bu kollar düzgülü kapı kolu kabilinden mümkün.

Içki yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, cam malzemesinden mamultır ve umumiyetle çağcıl binalarda kullanılır.

Bu nedenle, Yangın Merdiveni Kapısı sertifikalı yangın bapları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. acil gidişat anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya harbi birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları ciğerin bu menteşelerin sağlıklı çaldatmaışması ve bapyı son kapatması gerekir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli bir süre ısı ve flama intikaline direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Ivedi çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan yaşamsal öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page